RAHSIA SEBENAR 'SISTEM BISNES ONLINE' TERBONGKAR!

RAHSIA SEBENAR 'SISTEM BISNES ONLINE' TERBONGKAR!
Adakah anda salah seorang di bawah..?

  • Nak mula bisnes online tapi tak tahu bagaimana & kat mana nak start..?
  • Nak buat bisnes online tapi takde sapa yang nak GUIDE..?
  • Dah buat bisnes online tapi masih TAKDE RESULT dan suam-suam kuku jer..?
  • Dah mula bisnes online tapi huru-hara dan tiada SISTEM?
  • Nak berjaya dalam bisnes online tapi masih TAKUT-TAKUT dan tak pasti..?
  • Sudah lama menjalankan Bisnes Online tapi masih tak dapat Income Secara Konsisten Setiap Bulan?

Kalau ya, saya syorkan anda dapatkan & baca ebook di atas yang Mendedahkan STRATEGI SEBENAR Menjana INCOME LUMAYAN Secara KONSISTEN SETIAP BULAN secara Online!


Kenapa anda masih di tahap sekarang dan perlu baca ebook ini..?

  • Mungkin anda takde Sistem;
  • Mungkin anda takde Sales Funnel yang Betul;
  • Mungkin anda takde Produk yang Hot;
  • Mungkin anda takde Database prospek;
  • Mungkin anda takde Kemahuan yang Kuat untuk Berjaya (Big Why)... dan bermacam kemungkinan lagi..


Jangan risau, saya dah bongkarkan dalam ebook ini segala Strategi Rahsia dan Formula Sulit yang diguna oleh pakar-pakar IM selama ini untuk menjana pendapatan online secara konsisten. Simple jer formula nya. Sapa-sapa pun boleh follow.

So, apa ada dalam ebook tersebut...?

  • Blueprint Umum Bina Empayar Bisnes Internet
  • Work flow Sistem Bisnes Online
  • Complete Sales Funnel
  • 8 Tools Wajib dalam Bisnes Online
  • Blueprint Bisnes Produk Digital
  • Dan banyak lagi..

(Ebook ini juga akan di "update" dari masa ke semasa secara percuma kepada semua pembeli).


Ok lah, saya taknak cerita banyak, anda boleh baca sendiri ebook ni jika anda nak ubah kehidupan anda kepada yang lebih baik... atau adakah anda nak berada pada tahap yang sama saja..?



Oh ya, harga sebenar ebook ini adalah RM79 tapi sempena Hari Jadi isteri saya, saya nak bagi SPECIAL OFFER! 

Iaitu DISKAUN 40%! Jadi Harga Istimewa sekarang adalah RM45 sahaja!

Namun, harga "Special" ini tak akan kekal lama, grab cepat sebelum harganya naik semula..


Ikut sahaja step-step di bawah untuk membuat pembayaran.


Terima kasih.


Ikhlas,

Sensei Yusof

Coach Sistem Bisnes Online



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Rahsia Sebenar 'Sistem Bisnes Online' Terbongkar
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel yusof4kushairi@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaMuhamad Yusof bin Ahmad Kushairi
No. Akaun8602544409
Buka CIMB Clicks  
PenamaMuhamad Yusof bin Ahmad Kushairi
No. Akaun512026638915
Buka Maybank2u  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


PENGESAHAN



Maklumat Peniaga

Digital Spektrum
yusof4kushairi@gmail.com
+60123919372