Sistem Tempahan Odarr.com

Sistem Tempahan Odarr.com

Ini adalah salah satu contoh sistem order yang saya gunakan untuk urus rekod jualan produk online saya.

.

Sebelum ni banyak buat secara manual. Bila customer order barang & whatsapp details, saya terpaksa tulis satu persatu semuanya secara manual. Silap haribulan, boleh tersilap pos barang. Atau terpos 2kali kepada customer yang sama.

.

Tracking poslaju pun kena hantar secara manual. Bila lewat update tracking, customer terus bising. Haha!

.

Baru-baru ni saya diperkenalkan dgn sistem order custom made ikut apa yang saya nak, supaya lebih senang nak manage order.

.

Kerja-kerja pengurusan database customer jadi lebih mudah. Tak perlu pening kepala asyik semak whatsapp nak check jika ada order terlepas pandang.

.

Jika customer nak order, bagi je order link kat dorang sama ada melalui whatsapp atau pm di fb. Customer hanya perlu klik order link, dan terus order dari situ. Customer boleh pilih samaada nak bayar manual atau online payment sebab sistem order ni dah diintegrate dengan sistem Billplz.

.

Lepas kita setel poskan produk, sistem akan automatik hantar notifikasi sms kepada customer. So, dorang akan tahu status order dorang samaada dah diposkan atau belum. Sistem ni jugak boleh update berapa stok produk yang available. Boleh terus print borang PosLaju. Boleh blast sms kepada customer.

.

Sejujurnya, kos upah nak buat sistem ni sahaja dah mencecah 4 angka. Tak percaya, try tanya mana-mana programmer dan minta quotation dari dorang. Ada yang caj hingga puluh ribu.

.

Jadi, saya bercadang nak bantu sesiapa yang nak guna sistem order macam ni, dengan harga tak masuk akal.

.

RM110 sahaja untuk keseluruhan sistem ni. Yang bestnya, anda tak perlu beli domain atau hosting untuk install sendiri.

.

Dengan pelaburan RM110 sahaja dan anda dah boleh terus guna sistem order ni. 

.

Anda boleh Login di sini untuk lihat dulu demo bagaimana sistem order ini berfungsi:

=> http://demo.odarr.com

Username : admin

Password : demo1234


Seterusnya, jika anda berminat.. Sila buat pembayaran seperti di bawah untuk buat tempahan:

.

** Special Offer ini hanya TERHAD untuk 20 orang pertama sehingga 31 DISEMBER sahaja. Selepas itu harga akan dinaikkan. Confirm!

.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Sistem Tempahan Odarr.com
19
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel yusof4kushairi@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaMuhamad Yusof bin Ahmad Kushairi
No. Akaun8602544409
Buka CIMB Clicks  
PenamaMuhamad Yusof bin Ahmad Kushairi
No. Akaun512026638915
Buka Maybank2u  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


PENGESAHAN